Subscribe

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Shia LaBeouf nu va juca in Transformers 4

 Sunt fanii pregatiti pentru noul "Transformers" stiind  ca nu il vor mai vedea  pe indragitul Sam Witwicky?

  De ceva vreme au fost zvonuri ca actorul  Shia LaBeouf a incheiat colaborarea cu franciza si ca regizorul Michael Bay si DreamWorks vor sa indrepte seria spre o noua directie. Absenta actorului a fost confirmata de chiar presedintele DreamWorks Adam Goodman.

  Intr-un interviu amplu dat revistei  The Hollywood Reporter, Goodman a dezvaluit " Povestea merge intr-o noua directie acum. Ehren Kruger scrie scenariul si vom incepe productia, dar nu pot dezvalui mai multe pentru moment. Kruger a fost co-scenaristul partilor 2 si 3 ale seriei.


   Primele 3 parti ale filmului, cu LaBeouf  jucand alaturi de Megan Fox ( care a lipsit din partea a 3-a), Josh Duhamel, Tyrese Gibson si John Turturro, au avut incasari la nivel mondial de peste 2,6 miliarde de dolari.

   In urma cu cateva luni au fost zvonuri ca Transformers 4 si 5 vor fi  filmate consecutiv, iar Jason Statham va prelua rolul principal, dar mai tarziu aceste informatii nu s-au confirmat. Va trebui sa asteptam si sa vedem ce planuri au pentru partea a 4-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu