Subscribe

duminică, 29 aprilie 2012

The Avengers - 178.4 milioane $ la nivel mondial la debut


The Avengers

 
   Cu o saptamana inaintea debutului in SUA, "The Avengers" a avut deschiderea in
39 de tari cu incasari combinate de 178.4 milioane dolari. Filmul a luat primul loc in toate aceste tari si a stabilit recorduri de incasari in cateva dintre ele.
   Cele mai mari incasari le-a inregistrat in Marea Britanie ( 24.7 milioane $), dar aceasta suma il claseaza doar pe locul 16 in istoria tarii. In Australia, incasarile de 19.7 milioane $ claseaza filmul pe locul 2 din istorie, in timp ce in Mexic a stabilit un nou record cu incasari de 15.9 milioane $.A mai stabilit recorduri in Brazilia ( 7.7 milioane $), Filipine (6.5 milioane $), Hong Kong (4.6 milioane $) si alte 7 tari mai mici.

   Cu toate ca nu a avut cele mai mari incasari din istorie in alte tari a inregistrat debuturi destul de bune in Coreea de Sud( 12.9 milioane $), Franta (12.7 milioane $), Italia( 10.4 milioane $) si Spania(7.3 milioane $).

   In cele 12 tari unde estimarile sunt facute "The Avengers" a avut la debut incasari mai mari de 2 ori in medie fata de "Iron Man 2", care detine in prezent recordul filmelor individuale ale membrilor echipei de supereroi, cu incasari totale pe plan international, exceptand piata SUA, de 311.5 milioane $, suma pe care, se pare "The Avengers" o va depasi in urmatoarele 2 saptamani.

   Cele 178.4 milioane de $ claseaza filmul pe locul 9 la debuturi internationale, ceea ce la prima vedere nu este ceva deosebit. Dar trebuie luat in seama faptul ca a atins acest nivel avand reprezentatii in  doar 70% din potentialele sali de cinema, nefacandu-si inca debutul in tari precum China, Rusia si Japonia. Chinezii si rusii vor vedea filmul saptamana viitoare, in timp ce japonezii vor trebui sa astepte pana in August.

In aceste conditii "The Avengers" poate avea incasari totale in jurul sumei de 600 milioane de $ la nivel mondial sau chiar poate depasi acest prag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu